Medewerker Administratie & Receptie

Vacature | 23 nov. 2021

Organisatie: Stedelijk Museum Schiedam
Locatie: Schiedam
Omvang: 36 uur per week
Sluitingsdatum: 13 december 2021

Het Stedelijk Museum Schiedam is het museum voor Nederlandse beeldende kunst van vandaag en voor de verhalen van Schiedam, van toen en nu. Het museum maakt spraakmakende en herkenbare tentoonstellingen en organiseert activiteiten. Het museum is er voor Schiedammers én kunstliefhebbers uit heel Nederland en werkt graag met partners van binnen en buiten de stad. De afgelopen jaren heeft het museum ingezet op worteling in de stad en de komende jaren ligt de focus op verjonging en verbreding van ons publiek.

Wat ga je doen?

Het museumkantoor heeft een receptie bij de dienstingang. De medewerker Administratie & Receptie zit daar vier dagen per week voor de telefoon, de algemene mail en de ontvangst van leveranciers en bezoekers van de museummedewerkers. Je doet de postregistratie, beheert het digitale adressenbestand en pakt voorkomende zaken op. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden. Dit betreft het inroosteren en regelen van rondleidingen, schoolbezoeken en museumdocenten, de ondersteuning van de financiële administratie zoals invoeren en coderen van facturen in het factuurverwerkingsprogramma, debiteurenbeheer en de administratie van de Huisvrienden.

Wie ben je?

Je houdt er van om een energieke spil in de organisatie te zijn en anderen te ondersteunen. Daarbij neem je ook zelf initiatief. Je hebt organisatietalent en vooral ook uitstekende administratieve vaardigheden. Je bent precies, hebt oog voor details, werkt planmatig en flexibel, kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden en bent gewend om oplossingsgericht te handelen. Je bent in staat om de dynamiek van de receptie te combineren met de administratieve taken. Als collega ben je sociaal vaardig, representatief en gastvrij.

Wat breng je mee?

  • Minimaal MBO denk en- werkniveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een gelijke functie;
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van MS Office: Word, Excel, Outlook;
  • Woonachtig in Schiedam of omgeving.

Wat bieden wij?

We bieden een plezierige en dynamische werkomgeving in een middelgroot museum met grote ambities. De cultuur is persoonlijk en collegialiteit staat hoog in het vaandel. Je werkt de ene week vier dagen van dinsdag t/m vrijdag en de andere week vijf dagen van maandag t/m vrijdag van 8.30 -17.00 uur. Dus om de week ben je op maandag vrij.

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor een jaar, bij gebleken geschiktheid is het de intentie deze te verlengen.

De functie is ingeschaald in 4 van de Arbeidsvoorwaardenregeling Stichting Stedelijk Museum Schiedam afhankelijk van je kennis en ervaring (minimaal € 1986,- en maximaal € 2383,- bij 36-uur)

Het Stedelijk Museum Schiedam vindt het belangrijk dat het team divers van samenstelling is. Wij nodigen daarom iedereen met interesse uit te reageren, in het bijzonder Schiedammers en/of kandidaten met een bi-culturele achtergrond.

Heb je interesse?

Stuur dan een brief met motivatie en ervaring en curriculum vitae vóór 13 december 2021 naar: iris@stedelijkmuseumschiedam.nl

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 20 december per zoom en de vervolggespreken voor de 2e ronde op de donderdag 23 december 2021 op kantoor.

Wil je meer weten over de functie, neem contact op met Nicole Theeuwes, zakelijk leider: nicole@stedelijkmuseumschiedam.nl