DEN-Conferentie op 1 & 2 juni over de toekomst van cultuur en je publiek

Activiteit | 01 jun. 2023

Op 1 & 2 juni is de DEN-Conferentie - online - met sprekers, panelgesprekken en ronde tafels, waarin je de toekomst van jouw publiek verkent. Na afloop weet je wat er speelt en waar digitale kansen liggen.

Ben jij klaar voor het publiek van de toekomst?

Digitale transformatie. We leven er middenin: we ontmoeten elkaar online en bewaren herinneringen in de cloud. Alles is binnen handbereik via onze telefoon en de metaverse, AI en virtual reality zijn al onderdeel van de samenleving. Veel sectoren omarmen deze transformatie, ontwikkelen door van fysiek naar digitaal of zoeken een hybride vorm. Nu is het aan de cultuursector om in te stappen en die digitale wereld te veroveren! Maak je organisatie toekomstbestendig door mee te bewegen met het publiek van de toekomst en hun veranderende wereld. Hoe? Dat kun je zien tijdens de conferentie!

Programma en aanmelden

Het programma is bekend. Sprekers als de game-ontwikkelaar van The Last of Us, Matt Radford, Gerson Veenstra, hoofdredacteur online van EenVandaag en AI-specialist, Laurens Vreekamp zorgen voor waardevolle inzichten en kennis.  Houd deze pagina de komende tijd in de gaten voor actuele informatie, of volg DEN op LinkedIn. Je kunt je hier aanmelden.

 

Deel deze activiteit