Coördinator contracten

Vacature | 16 nov. 2020

Organisatie: Stichting Koninklijke Defensiemusea (SKD)
Locatie: Den Helder
Omvang: 32 uur per week
Sluitingsdatum: 6 december 2020

De Stichting Koninklijke Defensiemusea (SKD) stelt zich ten doel met kracht het militaire verhaal en het verhaal van militairen een plek te geven in publieke discussies door zoveel mogelijk mensen de krijgsmacht in heden en verleden te laten beleven, omdat oorlog en conflict onlosmakelijk verbonden zijn met de wereld waarin we leven en dus met ons. Daartoe wordt de collectie op aantrekkelijke en moderne wijze aan een zo groot en divers mogelijk publiek gepresenteerd.

De SKD zoekt voor het bedrijfsbureau en het NMM een:

                    Coördinator contracten 

 

Waar kom je werken?

De SKD omvat vier musea: Het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, het Marinemuseum in Den Helder, het Mariniersmuseum in Rotterdam en het Marechausseemuseum in Buuren. De vier musea concentreren zich op de museale processen en worden ondersteund door het centrale bedrijfsbureau. De organisatie heeft een formatie van ca. 70 fte met daarnaast ca. 350 vrijwilligers. Het team bedrijfsvoering bestaat uit 7 collega’s (bedrijfsvoering, finance en HR). Je valt direct onder de manager bedrijfsvoering. Jouw standplaats is Soesterberg en je bent bereid te reizen tussen de vier vestigingen. Als coördinator contracten heb je een belangrijke rol in het verbeteren van onze organisatie. Kom jij ons hierbij helpen?

Wat ga je doen?

Van alles! Je hebt een enorm belangrijke en brede rol in onze organisatie. Je weet wat er speelt en verbindt verschillende afdelingen en mensen met elkaar. Je merkt dingen op; weet dit te vertalen in behoeften en legt het op de juiste plek neer of doet het zelf. Je laat zaken niet meer los en zorgt ervoor dat het geregeld wordt. Je bent bekend met de PDCA cyclus en zet dit ook in. Je gaat op tactisch en operationeel niveau aan de slag met contractmanagement, facilitymanagement, kwaliteitsmanagement, verzekeringen, AVG en compliance. Incidenteel stel je contracten op en adviseer of begeleid je bij aanbestedingen. Je neemt deel aan projecten of bent trekker van projecten. Verder word je hoofd BHV binnen onze organisatie.

Wie ben jij?

Je hebt HBO-werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Je hebt affiniteit met de museale werkomgeving. Proactiviteit, energie en netwerken zijn een must in deze functie. Je krijgt mensen in beweging en hebt overtuigingskracht. Verder heb je een stevige persoonlijkheid, beschik je over een scherp analytisch vermogen en ben je een zelfstarter. Je denkt in kansen en krijgt de ruimte om de inhoud van deze nieuwe functie vorm te geven. Ervaring met pps inkoop, en aanbesteding is een pré. Je hebt ervaring met BHV of vindt het leuk om dit te gaan doen.

Wat bieden wij?

Een organisatie in beweging met veel mogelijkheden en samenwerken met enthousiaste en gedreven collega’s. De functie is ingedeeld in schaal 11 van de Museum CAO (maximaal € 4.576,-). Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging.

Geïnteresseerd?

Mail dan voor 6 december 2020 je motivatie met curriculum vitae naar P&O@defensiemusea.nl ter attentie van Marlous Landman. Gesprekken staan gepland op 10 en 15 december. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Wietse Potiek 06 55367464.

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.