Museumvereniging

Museumvereniging

Academie voor Cultuurmanagement

De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. We verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen.

Ruim 86 organisaties en 400 medewerkers gingen je voor. Nieuwsgierig wie? Klik hier voor een overzicht.Wij geloven dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. Onze aandachtsgebieden zijn:
  • Leiderschap
  • Ondernemerschap
  • Hospitality

Ontvang korting

Onze samenwerking met de Museumvereniging levert jou het hele jaar door 15% korting op over onze open opleidingen. Zo start in oktober bijvoorbeeld het leiderschapsprogramma op Business Universiteit Nyenrode. Je kunt deelnemen aan één avond of de hele reeks volgen. Meer informatie lees je in de brochure.  Deze Link 

Ons aanbod

Leiderschap
Leiding geven aan een culturele organisatie is een strategie kiezen, ondernemen en managen in een bijzondere context. Naast programma's op maat hebben we ieder seizoen een fris leiderschapsprogramma op Business Universiteit Nyenrode. Dit programma bestaat uit vier avonden, deze Executive Meetings zijn speciaal ontwikkeld voor bestuurders & directeuren van culturele organisaties. 

Ondernemerschap
Ondernemerschap gaat over actief op zoek gaan naar kansen en deze weten te benutten. Over waarde creëren en het ontplooien van nieuwe initiatieven. Een ondernemer die niet innoveert is gedoemd te verdwijnen. Jezelf blijven ontwikkelen is dus cruciaal. Wij zien het als een uitdaging en helpen je er graag bij. Op de website vind je een greep uit de mogelijkheden. 

Hospitality/ gastvrijheid
Hoe bouw je een sterk merk en maak je van je bezoeker een ambassadeur! Hoe zorg je dat alle medewerkers het merk ademen. Van je merkbeleving online, de communicatie aan de telefoon en via de mail, bij de ontvangst, gebouwbeheer, in uiterlijke verzorging tot aan sponsoring. We maken de cirkel van gastvrijheid graag rond in de volgende drie programma's op maat:

Op onze website vind je een volledig overzicht van onze programma’s. 

Wanneer we iets op maat, op eigen locatie, kunnen ontwikkelen dan kunnen we dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden.  
Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Academie voor Cultuurmanagement  
Contactpersoon: Anne van Dam
Telefoon: 06 46 62 28 00
Internet: www.academievoorcultuurmanagement.nl
E-mail: office@academievoorcultuurmanagement.nl