Museumvereniging

Museumvereniging

Uw vakgebied

Museumvacatures en -stages

Op Museumvacatures kunnen musea en aanverwante non-profit organisaties hun vacatures tegen betaling plaatsen. De Museumvereniging biedt de dienst op haar site ter bevordering van de arbeidsmobiliteit in de Nederlandse museumwereld. De Museumvereniging zet de vacatures op Twitter via @Museumvereniging, #Museumvacatures en op LinkedIn, waar de vereniging een eigen groep heeft.

Werkgevers kunnen vacatures plaatsen voor vaste en tijdelijke aanstellingen, detachering of projecten. Geïnteresseerde werkzoekenden nemen zonder tussenkomst van de Museumvereniging contact op met de werkgever.

Vacatures aanmelden

Stages aanmelden

Spelregels en tarieven Museumvacatures en -stages

 

Stage overzicht

Vacature-overzicht

Overig

  • Personal Assistant directeur

    Frans Hals Museum Haarlem | 24 mrt '14

    Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem zoekt per 1 juni 2014 ter ondersteuning van de directeur een Personal Assistant (m/v)  voor 36 uur per week, die op een proactieve en zelfstandige wijze de directeur van het museum kan ondersteunen in alle facetten.

  • Restaurator

    Rijksmuseum van Oudheden Leiden | 04 apr '14

    De restaurator onderzoekt en adviseert over de conditie van objecten uit de collectie en over te ontwikkelen/toe te passen restauratie- en conserveringswijzen. Hij/zij voert restauratie- en conserveringshandelingen uit en adviseert het hoofd van de afdeling Collecties en Onderzoek, de conservatoren en de collectiebeheerders omtrent het fysieke beheer van de collecties. De restaurator rapporteert over de werkzaamheden aan het hoofd van de afdeling Collecties en Onderzoek.