Museumvereniging

Museumaanbod

Lees de laatste editie van Museumaanbod

Kijk voor de actuele inkoopvoordelen hier.

Museumaanbod is het digitale serviceoverzicht voor leden van de Museumvereniging. Drie keer per jaar ontvangen onze leden in deze vorm een actueel overzicht van exclusief ledenvoordeel, diverse services en relevante onderzoeken in de museumwereld.

Het eerste exemplaar van Museumaanbod verscheen in oktober 2007. Dit markeert het begin van een reeks interessante kortingen op producten en diensten, services en onderzoeken die de Museumverenging haar leden aanbiedt. Interessante kortingen op producten en diensten en services als bruikleenmodellen, Museumvacatures, Museumplaats.nl en publicaties. Op het gebied van onderzoek is er de benchmark voor musea, Museummonitor en Statline.

Aanmelden Museumaanbod
Aanmelden voor Museumaanbod kan door hier te klikken. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties dan kunt u contact opnemen met Anne van Velden, 020-551 29 06. Wij staan u graag te woord!

31395 keer bekeken